Tolvsrød

Dette prosjektet var virkelig en av mine «babyer» i år! Her fikk jeg veldig frie tøyler til å lage et skikkelig kult utekjøkken og et Engelsk-Inspirert drivhus. Dette var virkelig gøy å jobbe med, og både vi og kunde ble veldig fornøyd med resultatet!

Utekjøkken med pizzaovn ferdigstilt på Tolvsrød. Benkeplater er i betong med nedfelt vask og Larvikitt plate til å rulle ut pizzadeigen. Dører/hyller/vinhylle er utført i Kebony. Ellers er det lagt ned skifer og belegningsstein og restaurert fuglebad.

Se også andre del av dette prosjektet her: http://www.sveinsgarden.com/2017/08/22/tolvsrod-3/

Én kommentar til “Tolvsrød”

  1. 5-stjerners vurdering fra Mitt Anbud:
    «Vi valgte Sveins Garden ved Svein Gyland. Han utførte muring av utekjøkken, grunnarbeid og legging av stein og skifer samt, snekring av Pergola over utekjøkkenet. I tillegg til dette murte han fundament og grunnmur i teglstein til et stort drivhus av engelsk type. Han monterte også drivhuset. Svein jobber planmessig og er meget kreativ, og bidrar engasjert med ideer for best mulig ferdig resultat. Vakkert arbeid. Anbefales på det varmeste.»

Det er stengt for kommentarer.